Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΙΚΑ: ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:« Διάθεση συνταγολογίων σε ιατρούς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και σε ιατρούς Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων »
Στα πλαίσια εφαρμογής του έργου Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σας γνωρίζουμε ότι έχουν εκτυπωθεί τα νέα συνταγολόγια που θα διανεμηθούν στους γιατρούς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας ( Κ.Υ ) και των Περιφερειακών Ιατρείων (Π.Ι.) με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω.
Επισημαίνουμε ότι από την ημερομηνία παραλαβής των νέων συνταγολογίων , θα πρέπει με ευθύνη των Διευθυντών όλοι οι γιατροί να προμηθευτούν τα νέα συνταγολόγια και να επιστρέψουν τα παλαιού τύπου . Άμεσα οι διαχειριστές θα πρέπει να επιστρέψουν τα συνταγολόγια παλαιού τύπου στις Κεντρικές Αποθήκες του Ιδρύματος προκειμένου να εκποιηθούν.
Τα νέα συνταγολόγια θα διατίθενται από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ιδρύματος στις Μονάδες Υγείας του Ιδρύματος και στα Κ.Υ. και Π.Ι. μετά από αίτησή τους .
Ειδικά στις Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ των νομών Λαρίσης και Φθιώτιδας (Μονάδες Υγείας , Υποκαταστήματα , Παραρτήματα ) που διαχειρίζονται συνταγολόγια , και στα οποία πρόκειται να ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία του συστήματος από 1-2-2010 , αυτά θα αποσταλούν χωρίς προηγούμενη αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου